composés phénoliques
- Cécile Annie Ewané, Philippe Lepoivre, Luc de Lapeyre de Bellaire & Ludivine Lassois
- Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review
- volume 16 (2012)numéro 3
- Marc Lateur
- Perspectives de lutte contre les maladies des arbres fruitiers à pépins au moyen de substances naturelles inductrices d’une résistance systémique
- Volume 6 (2002)Numéro 2
- Darly R. Pompeu, Yvan Larondelle, Hervé Rogez, Ouissam Abbas, Juan Antonio Fernández Pierna & Vincent Baeten
- Characterization and discrimination of phenolic compounds using Fourier transform Raman spectroscopy and chemometric tools
- Volume 22 (2018)Numéro 1
- Manga Eyenga, J. Fotso Youovop, J. L. Ngondi & M. Sindic
- Temperature dependent studies on nutritional, total polyphenols, flavonoids content and antioxidant activities of Aframomum citratum (C.Pereira) K.Schum and Tetrapleura tetraptera (Schum. & Thonn.) Taub. fruits
- Volume 24 (2020)Numéro 4
- Darly Rodrigues Pompeu, Audrey Pissard, Hervé Rogez, Pascal Dupont, Marc Lateur & Vincent Baeten
- Estimation of phenolic compounds and antioxidant capacity in leaves of fruit species using near-infrared spectroscopy and a chemometric approach
- Volume 25 (2021)Numéro 2
>> Index de mots-clés