BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

contrôle de qualité

Audrey Pissard, Vincent Baeten, Jean-Michel Romnée, Pascal Dupont, Anne Mouteau & Marc Lateur
Classical and NIR measurements of the quality and nutritional parameters of apples: a methodological study of intra-fruit variability
volume 16 (2012)numéro 3
Camino Belinchón Crespo, Pascal Veys, Philippe Vermeulen & Vincent Baeten
Definition of key parameters for constructing an online reference micrographs collection of processed animal particles in feed
volume 16 (2012)numéro 4
Jacques Vivegnis, Charles Dubois, Laurence Nicolay, François Mairy, Claude Jacob, Émile Piraux, Mohamed El Lioui & Jacques Decallonne
Qualité microbiologique des fromages artisanaux fabriqués au lait cru en Région wallonne
Volume 2 (1998)Numéro 4

>> Index de mots-clés